Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Βυρωνασ - Φωτιά στο Βύρωνα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο - CNN.gr : Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας:

Φωτια Βυρωνασ - Φωτιά στο Βύρωνα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο - CNN.gr : Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας:. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Φωτιά στο λόφο αράπη στον βύρωνα. Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας: Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή.

Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον βύρωνα. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids).

Τραγωδία στο Βύρωνα - Τρεις άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε ...
Τραγωδία στο Βύρωνα - Τρεις άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε ... from www.tlife.gr
Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Φωτιά στο λόφο αράπη στον βύρωνα. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα.

Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές.

Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Φωτιά στο λόφο αράπη στον βύρωνα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Φωτιά σε διαμέρισμα στον βύρωνα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας: Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον βύρωνα. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά.

Game of Chefs: Αυτό είναι το ανατρεπτικό ριάλιτι ...
Game of Chefs: Αυτό είναι το ανατρεπτικό ριάλιτι ... from soknews.gr
Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον βύρωνα. Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του.

Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά στο λόφο αράπη στον βύρωνα. Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας: Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Φωτιά σε διαμέρισμα στον βύρωνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον βύρωνα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί.

Χρήστος Αντίνου: «Γίναμε υγειονομικοί υπάλληλοι, γίναμε ...
Χρήστος Αντίνου: «Γίναμε υγειονομικοί υπάλληλοι, γίναμε ... from politic.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά σε διαμέρισμα στον βύρωνα. Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον βύρωνα.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.

Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά σε διαμέρισμα στον βύρωνα. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα.