Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Istanbulda Deprem / 1 - İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Istanbulda Deprem / 1 - İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi.. İstanbul'da depremler tüm gün ve gece de devam etti. Ünlü deprem uzmanı ve deprem tahmincisi olan frank hoogerbeets, i̇stanbul'da son olarak meydana gelen 5,9 şiddetinde ki deprem sonrasında son dakika bir açıklamada bulundu. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İstanbul'da yeni deprem olur mu?

Son dakika i̇stanbul deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. İstanbul'da depremler tüm gün ve gece de devam etti.

Istanbul Da Deprem Sonrasi Artcilar 100 U Gecti En Buyugu 4 4 Son Dakika Haberleri
Istanbul Da Deprem Sonrasi Artcilar 100 U Gecti En Buyugu 4 4 Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. Haberine yapılan yorumlar (0 yorum).

Haberine yapılan yorumlar (0 yorum).

Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. İzmir depreminde 11 kişiye mezar olan binada kalitesiz beton kullanılmış i̇zmir depreminde yan yatan binada kolon kesilmemiş. Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. İstanbul'da depremler tüm gün ve gece de devam etti. 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi.

Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü, dün 5.8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği marmara ereğlisi ve silivri açıklarında. Haberine yapılan yorumlar (0 yorum).

1
1 from
Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı.

Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi.

Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 8.46'da yerin 15 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerden de hissedildi. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! Son dakika i̇stanbul deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Marmara denizi'nde silivri açıklarında, kandilli'ye göre 4.3, afad'a göre ise 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi.

5lnf2lt45ycj M
5lnf2lt45ycj M from mo.ciner.com.tr
200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. İzmir depreminde 11 kişiye mezar olan binada kalitesiz beton kullanılmış i̇zmir depreminde yan yatan binada kolon kesilmemiş. Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi.

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre;

Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. Deprem bir çok ilçede hissedildi. İstanbul'da depremler tüm gün ve gece de devam etti. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü, dün 5.8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği marmara ereğlisi ve silivri açıklarında. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler.